Димитър Главчев се срещна със синдикатите на МВР

0
От организацията се обявиха срещу промени в министерството
От организацията се обявиха срещу промени в министерството Снимка: Владимир Шоков, БТА

От организацията се обявиха срещу промени в министерството

Промени в Министерството на вътрешните работи (МВР) са необосновани в момента. Това заяви председателят на Синдикалната федерация на служителите (СФС) в МВР Илия Кузманов след разговорите в старата сграда на Народното събрание с определения за служебен премиер Димитър Главчев. По думите му не са обсъждани персонални промени и в момента министерството работи спокойно. Спокойствието в МВР води до по-добра работа, добави Кузманов, предаде БТА.

Той каза, че Главчев основно е слушал и се е интересувал от състоянието на ведомството.

Искаме устойчивост, искаме човекът, с когото нещо е започнато, да има възможността да го довърши, дотолкова, доколкото това нещо е положително, коментира Кузманов и посочи, че не изпълняват функции, свързани с ръководството на МВР.

Мога спокойно да кажа, че тази „ледена епоха“, която беше около три-четири години с последните министри, не беше от полза за никого, каза още Кузманов. Той допълни, че не искат конкретно лице, а говорят за принцип. Дори да не беше Калин Стоянов, а друг човек, който се отнася по този начин, ние щяхме да поддържаме пак този човек, каза председателят на синдиката.

Кузманов подчерта, че нито Главчев е споменал име за служебен вътрешен министър, нито до тях са достигнали вероятни кандидати, но, ако не им хареса предложеният човек и имат съответните аргументи, ще го съобщят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Хм
    Тоя пенсионер на хранилка какво го питат?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари