Украинският генщаб: Русия в момента прегрупира силите си, за да настъпи в Луганск и Донецк

2
Украинската армия заяви, че все още смята за възможна голяма атака на руските войски и срещу Киев
Украинската армия заяви, че все още смята за възможна голяма атака на руските войски и срещу Киев Снимка: iStock

Украинската армия заяви, че все още смята за възможна голяма атака на руските войски срещу Киев, въпреки че настъплението им отдавна е спряло заради недостиг на храна и гориво, както и заради упоритата украинска съпротива, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Олександър Грузевич от генералния щаб на украинската армия заяви, че според разузнавателните данни за операцията срещу Киев се подготвят руски специални части в Дагестан, кавказка република в състава на Русия.

В последно време украинските войски успяха да си върнат няколко позиции и села в района на Киев.

Пак според украинския генщаб Русия в момента прегрупира силите си, за да поднови настъплението си в Луганска и Донецка област, съобщи агенция Укринформ, като се позова на публикация на генщаба във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    do 2
    facebook i twitter i drugite socialni svinshtini sa s dvoini standarti - protiv falshivite novini sa samo kogato im e izgodno i samo protiv tezi falshivi novini koito im e izgodno da sa blokirani zatova i vseki pozvasht tezi platformi e oligofren
  • 6
    2
    ...
    хората ще останат с впечатление, че Русия е почти пребита, цитирайки тези нацисти от фейса. нали фейса им е съюзник, там може да призоваваш за смърт на руснаци открито. интересно, Зурлабърг, преди няколко години яростно се перчеше против фалшивите новини. триеха се статии, блокираха се акаунти, голяма борба беше. сега обаче може да се пише всичко и да се призовава за убийства. само този факт е ясен, колко са долни западните демократи.
  • 8
    1
    русенец
    По преди две-три седмици бяхте отбили руснаците отвъд Урал, че и Владивосток бяхте обкръжили. А гориво имате ли? Защото преди два-три дни казахте, че е на привършване и това беше преди да запалят ГСМ складовете до Киев.:) А танкове, самолети, ПВО имате ли? А войска имате ли?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари