Украински дронове атакуваха Кремъл

0
Владимир Путин не е пострадал при атаката
Владимир Путин не е пострадал при атаката

Владимир Путин не е пострадал при атаката

В нощта на 3 май беше направен опит за атака с дронове на кремълската резиденция на Владимир Путин, съобщи ТАСС.

Според държавната агенция руските военни и спецслужбите са унищожили два дрона. Руският президент Владимир Путин не е пострадал и продължава да работи както обикновено след опита на Киев да атакува с дронове Кремъл. Това съобщи пресслужбата на държавния глава.

"Президентът на Руската федерация не е пострадал при терористичната атака. Работният му график не е претърпял никакви промени, продължава да работи както обикновено", се казва в съобщението.

Украйна тази нощ се е опитала да нанесе удар по Кремъл. Руските военни и спецслужби са унищожили два дрона, които са атакували Кремъл, уточниха от пресслужбата на президента. При нападението няма пострадали.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари