Украйна обяви за издирване Рамзан Кадиров

1
Кадиров е обвинен в планиране, подготовка, разпалване и водене на агресивна война
Кадиров е обвинен в планиране, подготовка, разпалване и водене на агресивна война Снимка: ТАСС

Кадиров е обвинен в планиране, подготовка, разпалване и водене на агресивна война

Службата за сигурност на Украйна обяви за издирване ръководителя на Чеченската република Рамзан Кадиров. Данните за това са публикувани на сайта на Министерството на вътрешните работи на Украйна.

В бюлетина Кадиров е посочен като „укриващо се от органите на досъдебното следствие лице“. Съдейки по информацията в картата за издирване, Украйна обвинява Кадиров в посегателство върху териториалната цялост и неприкосновеност на Украйна и планиране, подготовка, разпалване и водене на агресивна война.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    сащ е агресор
    Защо служебното правителство на България не осъди остро усраинската агресия над Полша и не забраним доставките за агресора усрайна?!
  • 7
    2
    lak
    НАТО трябва да отвърне на усраинската агресия! Припомняме, че усрайна бомбардира полша и по този начин обяви война на НАТО! Т.е. усрайна е агресор, защото с бомбите си усраинците ъбиха мирни полски граждани! усрайна е агресор! НАТО трябва да отвърне реципрочно на усраинската агресия!
  • 3
    1
    daskal
    усрайна вече е световно посмешище! С голяма сигурност можем да констатираме, че зелен СКИ е по-голям лъжец от про100$$$$$$$$$$ к!р0!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари