Учителката напусна “Игри на волята”

0
Радосвета Симеонова се изправи в елиминационна битка срещу студентката по право Виктория Йорданова
Радосвета Симеонова се изправи в елиминационна битка срещу студентката по право Виктория Йорданова Снимка: NOVA

Радосвета Симеонова се изправи в елиминационна битка срещу студентката по право Виктория Йорданова

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който се разделя с мечтата за победа в “Игри на волята” 5.

NOVA

Амазонката се изправи във финален дуел срещу своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи и спечели 100 златни гроша.

NOVA

До сблъсъка между двете амазонки се стигна след като Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините победиха в битката за спасение.

NOVA

Двете дами от синьото племе бяха номинирани от мъжете и изпратени да се борят за мястото си в играта. Това още повече разедини Старейшините. Бизнес дамата Виолета влезе в остър конфликт с почти с всички свои съотборници.

В съботния епизод на “Игри на волята” зрителите ще видят отново на Арената един от легендарните победители в екстремното риалити - Андрей Гридин. Олимпиецът ще се бори за място в All Stars сезона, а негов противник ще бъде един от най-добре представилите се мъже на кастингите за сезон 5.

Гладиаторите ще имат задачата да заложат за победа на един от двамата бойци в кастинг битката. Ако познаят, те ще получат възможността да пренаредят племената в “Игри на волята” 5 и да получат още повече власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари