Отлъчиха Ива от племето на Амазонките

1
Състезателката по плуване се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените
Състезателката по плуване се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените

Състезателката по плуване тайно е говорила по телефона на Ситнилска

Състезателката по плуване Ива Георгиева от Амазонките беше наказана да напусне племето си и да се отправи към Чистилището, където става част от Изгубените. Това обявиха водещите на риалитито "Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Алексиев преди началото на номинационната битка. Причината за санкцията е, че Ива си е позволила да се възползва от неправомерно внесения телефон на дисквалифицираната Албена Ситнилска, за да проведе личен разговор.

Загубата на Румен Радев и наказанието на Ива още повече отслабиха племето на Амазонките и те завършиха последни в номинационната битка. Победата грабнаха Старейшините, които се движиха рамо до рамо с Гладиаторите, но на финалната права успяха да ги изпреварят. Червените заеха второто място след като Цвети Станева и Калоян Митов наредиха пъзела светкавично.

Преди битката плувецът Радостин Кръстев, който се върна от Чистилището при Гладиаторите, трябваше да изпрати един от червените обратно на изоставения плаж. Той се спря на Крум Апостолов. След наказанието за Ива обаче, футболният съдия се завърна на Арената, прекарвайки рекордно кратко време в компанията на Изгубените.

За елиминационната битка утре Амазонките ще трябва да номинират двама от своите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари