Альона отпадна от „Фермата“

2
Елена отстрани ветеранката от първия сезон след инфарктна женска битка
Елена отстрани ветеранката от първия сезон след инфарктна женска битка Снимка: bTV

Елена отстрани ветеранката от първия сезон след инфарктна женска битка 

След инфарктна женска битка на Арената, „Фермата“ загуби най-голямата си уста. Дървената порта хлопна под носа на бъбривата и откровена до болка Альона, която беше сред най-колоритните, но и най-дразнещи участнички, пише Топ Новини.

Ветеранката от първия сезон влезе уверено в боя срещу финансистката Елена, спечели няколко битки, но загуби решителния сблъсък и отпадна 6 на 9. Рускинята, която е родена в Санкт Петербург, но живее в Сливен, беше с половин минута по-бърза при цепенето на ритловица и стрелбата с прашка. Альона се справи една идея по-добре и при пренасянето на вода с менци по дървена греда, макар че често и абсолютно неочаквано губеше баланс. Стрелбата ѝ с топки по стена от дървени кубчета също се оказа по-точна.

Опонентката ѝ Елена обаче успя да обърне резултата с отговорите на въпросите от Алманаха и да покаже спортна злоба в решителния сблъсък. Финансистката демонстрира страхотен хъс в рязането на летви, стреля по-точно по голям винт и триумфира. Окрилени от победата, съфермерите ѝ от отбор „Нови надежди“ я вдигнаха на ръце и я понесоха по Арената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари