Учител се превърна в педофил №1

0
Най-малката му жертва е бебе на шест месеца
Най-малката му жертва е бебе на шест месеца

Британски учител, наречен педофил №1, продължава да скандализира жителите на Острова с разкритията за извращенията над деца.

Десетки момченца и момиченца са станали негови жертви, а най-малката е бебе на шест месеца.Ричард Хакл работел като учител по английски език, а в свободното си време се занимавал със своята престъпна страст. Следствието доказа, че при него не е имало никакви задръжки – забавлявал се както с ученици, така и със съвсем мънички деца, пише Блиц.

Британецът снимал своите развлечения с камерата си и споделял ужасяващите виеда в тайни групи в интернет, където членували и други педофили. Освен това той публикувал и наръчник за извратеняците, които се занимавали с подобна дейност. В „Настолната книга на педофила” той учел „колегите” си как да действат, за да не бъдат разкрити.
 
В компютъра му полицията е открила на 20 000 фотографии, направени от него. Част от снимките били продадени.
 
Ужасяващите факти, които излязоха наяве, шокираха обществеността. Стана ясно, че Ричард Хакл е живял дълги години в Малайзия, където преподавал английски и паралелно с това насилвал сексуално деца. Той е получил обвинение за изнасилването на 22 малолетни. За всяко едно престъпление го грози доживотен затвор.
 
В петък британският съд трябва да произнесе присъдата на педофила. Жителите на Острова са сигурни, че ще получи доживотен затвор.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари