Учител от Сваленик и неговите ученици почистиха пътя от боклуци

4
Игрил Братованов и учениците му заедно събраха десетки чували с отпадъци, изхвърлени от преминаващите автомобили
Игрил Братованов и учениците му заедно събраха десетки чували с отпадъци, изхвърлени от преминаващите автомобили

Учителят от местното училище в село Сваленик Игрил Братованов организира група ученици и заедно почистиха силно замърсен участък  от пътя, който се намира между разклона за селото и главния път Русе - Варна 

 Става дума за пътен участък от няколко километра, който пресича гората и се намира на няколко километра от село Сваленик. Преподавателят решил  нагледно да даде пример на своите възпитаници за това как трябва да се грижат за околната среда.

Така той и децата за няколко часа събрали десетки чували с отпадъци, изхвърлени от преминаващите автомобили. 

 

 
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Данчо
    Дано има повече хора,които да мислят за опазване на природата! А в частност,години наред пътувам почти ежеседмично по въпросния път и мога да кажа,че такава мизерия не е имало преди! Последните години обаче кенчета от напитки,чашки от кафе,торбички,гуми, строителни отпадъци,дори един хладилник има край пътя! Не знам що за човек трябва да си,за да не изхвърляш боклука си там,където му е мястото! Имам малки деца и им казвам ,че който хвърля боклуци,където му падне е глупав човек! Лошото е ,че много хора го считат за съвсем нормално и дори не се замислят! Чувството,че някой друг ти е длъжен , безнаказаността са голям проблем в днешно време!
  • 11
    1
    Познат на Игрил Братованов
    Ако всички бяха като Игрил светът щеше да е по-добър и милостив,както сред хората така и между зверовете.Желая на Игрил здраве и много късмет.Кметовете да попитат Игрил как и с какви средства да подобрят условията му на работа в Сваляник с децата и да се обсъдят транспортните проблеми.Помогнете на Игрил в Работата му,тя е наша обща и на всички.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари