Учител от ОУ "Любен Каравелов" спечели престижна награда

1
Дванадесет български учители от цялата страна бяха отличени в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ за 2021 г.
Дванадесет български учители от цялата страна бяха отличени в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ за 2021 г. Снимка: РУО - Русе

 Снежана Иванова е старши учител в начален етап в ОУ “Любен Каравелов“

Дванадесет български учители от цялата страна бяха отличени в конкурса „Дигитални новатори в образованието“ за 2021 г., организиран от Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ) за втора поредна година. Кампанията и церемонията по награждаването се проведоха под патронажа на министъра на образованието и науката.

В категория „Интерактивност при преподаването“, сред победителите е Снежана Иванова, старши учител в начален етап в ОУ “Любен Каравелов“, която се класира на II място.

На официална церемония в Техно Меджик Ленд тя получи своята награда от конкурса – Education Win 10 Tablet с инсталиран образователен софтуер на MozaBook Clasroom, безплатни лицензи за B2C продукта Acronis True Image 2021.

На церемонията присъства заместник–министър Гайдарова. Учителите новатори са лидери в образованието. Учителите, отличени в конкурса „Дигитални новатори в образованието“, да споделят добрите си практики и да градят своята професионална общност.“ С този призив заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова се обърна към наградените в конкурса, организиран от БАИТ под патронажа на министъра на образованието и науката.

По думите на Мария Гайдарова учителите новатори са лидерите в образователната система, защото са креативни, можещи и вдъхновяващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари