Училищни неволи

1
Училищни неволи
Видео: YouTube

Помните ли видеото, което ученици направиха, за да възхвалят учителката си по химия? Забавното клипче се появи в онлайн пространството и предизвика стотици усмивки с креативността си. Още повече, че след него доста ученици са се превърнали във върли симпатизанти на химията.

Видеото започваше в училищен коридор, където се задава атрактивната учителка - звънецът бие, а под звуците на "Pretty Woman” сексапилната педагожка се понася на изключително стройните си бедра към кабинета по химия. Тинейджърите, насядали по чиновете, са втренчени като в транс любимата си преподавателка, като остават глухи за темата на урока.

Оказва се обаче, че клипчето си има продължения, пише "Inews". Те са създадени от учениците от 10 Б клас от ПМГ "Акад. Боян Петканчин" град Хасково, випуск 2014 г.

Новите видеа са озаглавени "Училищни неволи" и са съсредоточени върху целия ден на учениците. От контролните, през свободното им време вкъщи, та отново в училището.

И този път не липсва голямата доза хумор и креативност. Всъщност клипчетата представят реалния живот на учениците, но по-един по-забавен начин.

Вижте клипчетата и сами преценете, дали и вие сте имали подобни моменти в училище.

Източник: iNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари