Инфаркт е покосил Илия Николов - Маркуча в бургаския затвор

0
Аутопсията е потвърдила, че причина за смъртта е болното сърце на затворника, който имал вече два прекарани инфаркта
Аутопсията е потвърдила, че причина за смъртта е болното сърце на затворника, който имал вече два прекарани инфаркта Снимка: БТА

Аутопсията е потвърдила, че причина за смъртта е болното сърце на затворника, който имал вече два прекарани инфаркта

Инфаркт е покосил 66-годишния пандизчия Илия Николов - Маркуча, който издъхна в бургаския затвор след сбиване със съкилийник, пише в. "24 часа", цитирайки свои източници.

Аутопсията е потвърдила, че причина за смъртта е болното сърце на затворника, който имал вече два прекарани инфаркта.

Инцидентът в затвора стана на 22 февруари около 11:00 часа, когато Илия се сбил с опасния крадец-рецидивист Стефан Петков от Сливен. Секунди след като надзиратели ги разтървали Маркуча се строполил и издъхнал. Дошлият медик само констатирал смъртта му.

От правосъдното министерство заявиха, че министър Атанас Славов е разпоредил проверка на инцидента. По случая бе образувано досъдебно производство в ОДМВР - Бургас.

Издъхналият пандизчия Илия Николов е бил осъден за убийството на жена си, която затрил преди 18 г. в Българово и изхвърлил трупа ѝ в Ахелойската река. Той излежал присъдата за убийството, но отново влязъл зад решетките заради кражби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    €вро-лозунг:
    Всеки циганин, умрял в затвора – НАВАЛНИ!
  • 0
    1
    Как бе,
    Путин го е убил! Справка - нашите слугински медии...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари