Убийство във Варна

0
Задържаният е наръгал с нож 55-годишен мъж след спречкване
Задържаният е наръгал с нож 55-годишен мъж след спречкване Снимка: архив

49-годишен мъж е задържан за убийство във Варна

Това заяви на брифинг в ОДМВР - Варна старши комисар Атанас Михов, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Варна. Подбудите за тежкото престъпление са хулигански. Между двамата мъже възниква спречкване и след ескалация на спора задържаният е наръгал с нож 55-годишния мъж.

Атанас Михов допълни, че сигнал за открит труп е подаден 20 минути след полунощ. Пристигналият на място екип на Бърза помощ установява смъртта на мъжа. Веднага е сформиран екип за задържане на извършителя. За по-малко от 24 часа същият е задържан.

Касае се за криминално проявено лице на 49 години. Убитият мъж не е криминално проявен, а това дали са се познавали преди престъплението, тепърва се доказва.

49-годишният мъж е задържан за 24 часа, образувано е досъдебно производство, уведомен е и прокурора.

Случаят продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура – Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари