Убиха мъж в Добрич

0
Психично болен мъж наръга случаен минувач в градския парк
Психично болен мъж наръга случаен минувач в градския парк

Психично болен мъж наръга случаен минувач в градския парк

Млад мъж наръга фатално с нож 56-годишен минувач в градския парк “Свети Георги” в Добрич и рани друг. Кървавата драма се разиграла на 7 март вечерта. След внезапното брутално нападение оцелелият подал сигнал на тел. 112. Пристигналите спешни медици установили, че той има рана на ръката, но другият атакуван добричлия е издъхнал, пише вестник "Труд".

Органите на реда бързо заловили предполагаемия извършител. Той е на 31 години и страда от психично заболяване. През миналата година се е лекувал в продължение на шест месеца в психиатричната болница в Карвуна. По информация на dobrudjabg.com мъжът е наркозависим и на 27 февруари пак е бил арестуван за нападение с нож на младеж. След 24 часа в килия обаче е бил освободен, тъй като е регистриран в Центъра за психично здраве.

По случая е образувано досъдебно производство за умишлено убийство, съобщиха от Добричката окръжна прокуратура, която ръководи разследването. Предполагаемият извършител е задържан за денонощие по Закона на МВР, а работата по документиране на тежкото криминално престъпление продължава. Назначени са съдебно-медицинска и други експертизи. След анализ на събраните доказателства ще бъде взето решение дали заподозреният да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    123
    Сега ще му бият едно ДЕПО, ще му бършат лигите 6 месеца в някоя психушка и ще го върнат на свобода да подпомага брутния вътрешен продукт на нашата велика евроатлантическа държава. Иначе на 27 февруари, преди 10 дена е бил в килиите но са го освободили след подобна атака. Браво !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари