Туристическият бизнес подготвя съдебни искове срещу твърденията за замърсената морска вода

0
Това съобщи Полина Карастоянова от Конфедерацията на българския туристически бизнес
Това съобщи Полина Карастоянова от Конфедерацията на българския туристически бизнес Снимка: Dunavmost

Това съобщи Полина Карастоянова от Конфедерацията на българския туристически бизнес

Алиансът на туристическата индустрия в България и Конфедерация на българския туристически бизнес съобщиха, че ще предприемат всички необходими действия срещу твърденията за замърсената вода по българското Черноморие, разпространени от Асоциация "Активни потребители" и учени от Софийския университет "Свети Климент Охридски", предава БНР.

Полина Карастоянова от Конфедерацията на българския туристически бизнес посочи, че юристите подготвят съдебни искове:

"Когато такава информация се разпространява, тя може да бъде използвана доста манипулативно от нелоялни клиенти или от конкурентни за нас фактори и всъщност да бъде основание за искове, за компенсации, които да ощетят финансово основните инвеститори и разбира се туристическия сектор в района, където се визира ,че има някакъв проблем. Така че това е един процес, който създава проблеми с ефекта на доминото".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    А, не така!
    Че да няма ответен удар. Защото 50% от почиващите около тази клоака са изкарали няколко безсънни нощи върху тоалетната следствие на "чистото море". Леко с исковете да не стане обратното. Някой адвокат не се е сетил да подготви колективна жалба, не го е направил!
  • 5
    1
    ...
    Водата е ЛЕШ. Говна са разтворени в нея по цялото крайбрежие. Пребройте пречиствателните станции, капацитета им, и говната, които произвежда "бранша" в почивният сезон. Говната заливат всичко с дебел слой. Няма как да се пречистват, леят се в морето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари