Цветеслава Гълъбова: Случилото се днес е позор

0
Ние виждаме най-грозното лице на партиите, допълни тя
Ние виждаме най-грозното лице на партиите, допълни тя Снимка: БНТ / стоп-кадър

Ние виждаме най-грозното лице на партиите, допълни тя

"Случилото се днес в парламента е недопустимо поведение. Това е позор и падение", коментира в "Още от деня" по БНТ д-р Цветеслава Гълъбова от "Левицата" по повод днешното напрежение в Народното събрание, което стигна до бой между ПП-ДБ и "Възраждане".

По думите ѝ това, че се казва едно, а се прави друго, води до истинско отвращение у избирателите.

"Демотивира хората да участват в избирателния процес, влошава обществено-политическата обстановка и прави демокрацията ни по-малко легитимна", заяви д-р Цветеслава Гълъбова.

Според нея партиите трябва да се прочистят.

"Във всички парти има качествени хора, които могат да си владеят нервите, владеят добре български език, имат ясни идеи и са почтени. Но ние виждаме най-грозното лице на партиите", допълни д-р Цветеслава Гълъбова.

По думите ѝ политиците в България са хора, които имат проблеми с характера, с личностната си структура и имат сериозни дефицити в сферата на морала.

"Случващото се у нас е социален феномен. Този процес е предизвикан от факта, че в политиката успяват да влязат хора с лъжи, с ала-бала с президента или с някакви други мушенгии. И сме свидетели как си говорят помежду си на партиен форум – това е маркер за една психопатизация на политическия процес", добави д-р Цветеслава Гълъбова.

Според нея дневният ред на политиците и на хората се различава, защото политиците живеят в паралелен свят.

"Политиците нямат проблемите на народа. Те не са заети с оцеляването си и имат други амбиции. Например, днес се наплюха, сбиха, надраха, счупиха едни очила и бяха разпуснати. Но ще си получат пълната надница. Те искат с кръв да уволняват, да назначават – законно, незаконно, а обикновеният човек иска да живее спокойно", каза още д-р Цветеслава Гълъбова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари