ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион!

1
Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион
Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион

Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион

"Е, „армейци“, преборихме се! ЦСКА ще има свой собствен модерен стадион! Последният мач на построения през 1967 г. стадионБългарска армия“ ще бъде домакинството на Лудогорец на 10.12.23 г. Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион". Това обявиха от ЦСКА, след като вчера стана ясно, че делото срещу издаването на виза за строеж на нов стадион е прекратено.

"С нестихващо вълнение бихме искали да съобщим, че предприемаме следващите стъпки по пътя към голямата ни мечта. Какво предстои? В спешен порядък започваме тръжни процедури за разрушителни дейности на стария стадион, както и избор на строител за новото съоръжение. Няма да губим и минута без работа по проекта. Тези процедури обаче отнемат време, затова и най-доброто решение е отборът да доиграе полусезона на „Българска армия“, а в паузата съоръжението да бъде затворено и подготвено за безопасния му демонтаж", заявяват "червените" на официалния си сайт.

"И така отговорът на въпроса, който вълнува всички ви - последният мач на построения през 1967 г. стадионБългарска армия“ ще бъде домакинството на „Лудогорец“ на 10.12.23 г. Ще отбележим това паметно събитие подобаващо. Очакват ви активности и изненади. Подробности ще бъдат дадени с наближаване на датата. Предвид огромния интерес, който очакваме и на който се надяваме, от днес в продажба онлайн пускаме специални билети по случай последния мач на “Българска армия”. Всеки, закупил билет със специален дизайн онлайн, ще има възможност да го получи на касите на стадиона от петък - 08.12.23 г. Заповядайте заедно да затворим завинаги вратите на 56-годишния стадион", допълват от ЦСКА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари