ЦИК смени заместник-председателя на ОИК - Две могили

0
На мястото на Станислава Начева е назначена Венетка Калицова
На мястото на Станислава Начева е назначена Венетка Калицова

На мястото на Станислава Начева е назначена Венетка Калицова

ЦИК освобождава зам.-председателя на ОИК – Две могили, област Русе, Станислава Начева, и анулира издаденото ѝ удостоверение.

За зам.-председател на ОИК – Две могили се преназначава Венетка Калицова, съобщават от Централната избирателна комисия. За член на ОИК – Две могили се назначава Мария Георгиева.

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд чрез Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

Решението е взето след като в ЦИК е постъпило предложение от Рена Стефанова – упълномощен представител на коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, за промяна в ОИК – Две могили. В него е посочено на мястото на Станислава Начева – зам.-председател на ОИК да бъде назначена Венетка Калицова – досегашен член, а на мястото на Венетка Калицова за член на ОИК да бъде назначена Мария Георгиева.

Към предложението са приложени: заявление от Станислава Начева за освобождаването ѝ като зам.-председател на ОИК – Две могили, декларация по чл. 75, ал. 7, т. 1, чл. 80, ал. 1 и 3, чл. 81 във връзка с чл. 66 и чл. 3, ал. 3 ИК, копие от дипломата за завършено висше образование на Мария Георгиева и пълномощно в полза на Рена Стефанова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари