Николай Денков: Това, което се случи в петък, е активно мероприятие

1
Искам оставката на заместник-председателя на ДАНС, заяви премиерът
Искам оставката на заместник-председателя на ДАНС, заяви премиерът Видео: NOVA

Дали ще има машини на втория тур е въпрос с повишена трудност

"Дали ще има машини е въпрос с повишена трудност, верификацията изисква доста време."

Това заяви премиерът Николай Денков, предаде NOVA. По думите му ЦИК е закъсняла с предаването на документите към министерството преди първия тур. Получил е уверение от министър Йоловски, че до утре ще приключи верификацията.

Премиерът Денков заяви, че премахването на машинното гласуване на първия тур е било активно мероприятие. "Искам оставката на заместник-председателя на ДАНС, защото изпрати тази информация на широк кръг от хора", заяви Денков.

За извеждането на българи от Ивицата Газа премиерът коментира, че е добре информацията да не се разпространява, тъй като е по-добре за евакуираните.

За членството ни в Шенген Денков заяви, че ако депутатите работят както преди изборите - има голям шанс.

Премиерът каза още, че трябва да се проследи дали актът за собственост на Руската църква е издаден правомерно, тъй като по думите му има спорни моменти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    верно викаш
    активно, а, денков?!? Каквото е правил твоя зам министър в нарушение на закона викаш е активно мероприятие?!? Какво рече съдът - правомерно е спряно машинното гласуване! Оттам насетне ти си дрънкай, колкото повече дрънкаш, толкова по-смешен ставаш!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари