Цигани набиха полицай в почивния му ден

0
В събота около 19.40 часа мъже в нетрезво състояние препречили пътя на автомобил, движещ се по ул. „Юрий Гагарин" в Кочериново
В събота около 19.40 часа мъже в нетрезво състояние препречили пътя на автомобил, движещ се по ул. „Юрий Гагарин" в Кочериново

След като деветима роми нападнаха двама полицаи в Асеновград в петък, трима цигани от Кочериново са задържани в полицейския арест на град Рила за нанасяне на побой над полицейски служител, информира „Дарик”.

В събота около 19.40 часа мъже в нетрезво състояние препречили пътя на автомобил, движещ се по ул. „Юрий Гагарин" в Кочериново. Шофьорът бил служител на полицията в Рила, който имал почивен ден и пътувал заедно със семейството си.

Той спрял колата и направил опит да поговори с агресивните мъже, които блокирали пътя му. Полицаят обаче бил нападнат с юмруци, ритници и словесни закани. Съпругата и сестра му също са блъскани, а едната е със счупен пръст на дясната ръка.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са задържали младеж на 17 години.

Други трима успели да се укрият. В неделя обаче са арестувани мъж на 23 години и други двама на по 28 години. Тримата мъже са известни на полицията с множество противозаконни деяния, а двама от тях са осъждани.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари