Три тежки катастрофи тази сутрин в Русе

0
Три тежки катастрофи със загинал и ранени в Русе само за два часа
Три тежки катастрофи със загинал и ранени в Русе само за два часа Видео: БГНЕС

Три тежки катастрофи станаха тази сутрин в Русе само в рамките на два часа - от 7.30 до 9.30 часа, предаде БГНЕС.

За жалост инцидентите взеха и жертва. Един пешеходец загина, а друг е с травми в болницата. Има и тежко ранен велосипедист с опасност за живота, който е ударен от неправоспособен шофьор, избягал първоначално от мястото на инцидента.

54-годишен пешеходец е загинал при удар на бул. „Тутракан” в Русе. Инцидентът е станал 7.30 часа, когато мъжът е бил блъснат автомобил БМВ с русенска регистрация. Малко след 9 часа в жк „Дружба“ товарен автомобил "Мерцедес Спринтер" е блъснал възрастен пешеходец, който е отивал да си купи вестник. Той е 80-годишен и е откаран от екип на „Спешна помощ“ в болницата с травма на главата, но тъй като има и съпътстващи заболявания, състоянието му е тревожно.

Малко по-късно на бул. „България“ лек автомобил „Опел Кадет“ е блъснал 74-годишен велосипедист. 20-годишният шофьор първоначално е избягал от местопроизшествието, но впоследствие се е предал на органите на реда. По предварителна информация младежът е неправоспособен. Пострадалият е откаран от „Спешна помощ“ в болницата в много тежко състояние, с множество счупвания и тежка черепно-мозъчна травма. Има опасност за живота му.

Екипи на полицията работят по изясняване на пътните инциденти.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари