Блъснаха мъж на пешеходна пътека в центъра на Русе

0
Произшествието е възникнало около 12:10 часа на кръстовище между улица "Хан Крум" и улица "Петър Берон"
Произшествието е възникнало около 12:10 часа на кръстовище между улица "Хан Крум" и улица "Петър Берон" Снимка: Кис 13 / Архив

Възрастен пешеходец е пострадал при инцидент на пътя вчера в Русе 

Произшествието е възникнало около 12:10 часа на кръстовище между улица "Хан Крум" и улица "Петър Берон".

Изпратените на адреса пътни полицаи са изяснили, че на пешеходна пътека тип М8 лек автомобил с марка "Опел“ управляван от жена на 61 години, при движение по улица "Хан Крум", е блъснал пешеходец на 81 години, който е пресичал улицата от дясно наляво.

В резултат на инцидента мъжът е пострадал и е откаран в болницата, където са му установени фрактура на черепа и други контузии.

На местопроизшествието е извършен оглед, причините за инцидента се изясняват. Води се досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Минувач
    Да, веднага се сещам за най-фрапантния пример - улица "П. Д. Петков". Абсолютен център, три пресечки, нито една пешеходна пътека, неправилно разчертани паркоместа.
  • 2
    3
    до 1
    Из целия град има разчертани паркоместа върху необозначени пешеходни пътеки. Човек би си помислил, че представителите на властта трябва да познават закона, ама то от КАТ, като не го познават...
  • 4
    2
    русенец
    Общинарите нехаят, тях ги интересува само едно - да има повече платени паркоместа, т.е. повече пари да прибират. А живота и здравето на русенци - никой не му пука за русенци. Гражданите са създадени само за две неща - да гласуват на 4 години и да си плащат данъците и таксите.
  • 8
    1
    Минувач
    А полицията ще се поинтересува ли кой малоумен идиот разчерта паркомясто, непосредствено пред пешеходната пътека? И отново подновиха маркировката по същия начин, въпреки че изрично им бе сигнализирано на неграмотните в общината. Същата простотия и до ОББ, както и до музикалната гимназия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари