Три деца и 9 месечно бебе пострадаха при пътни инциденти

0
За по-малко от 24 часа по пътищата на България бяха ранени 3 деца и 9 месечно бебе!
За по-малко от 24 часа по пътищата на България бяха ранени 3 деца и 9 месечно бебе!

Шофьор загина, а тримата му спътници са ранени при произшествие на пътя между Пещера и Пловдив.

Около 17.50 часа вчера в РУ – Стамболийски било съобщено за инцидента, станал в участък с голям наклон в района на Ново село.

Според информацията, лек автомобил «Ауди» излязъл вляво извън пътя, завъртял се странично, след което се преобърнал няколко пъти и паднал в дере. На място починал 35-годишният водач от Бяга.

В болница за наблюдение са настанени негов 60-годишен съсед, 30-годишен мъж от Царацово и 25-годишен от Марково.

По първоначални данни причините за случилото се са движение с несъобразена скорост спрямо пътните условия и загуба на контрол. Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

При друг инцидент, мъж, жена и 9-месечно бебе пострадаха на пътя между Клисура и Пирдоп. Според информацията, при завой, полуремарке на влекач «ДАФ» навлязло в лентата за насрещно движение и ударило лек автомобил «БМВ».

В колата пътували трима столичани – 30-годишният шофьор, жена на същата възраст и дете на 9 месеца. Те са настанени в болница без опасност за живота.

Водачът на камиона и другият участник са тествани за алкохол, резултатите са отрицателни. Случаят е отработен от служители на РУ – Карлово.

Отделно три деца са с леки наранявания при друг пътен инцидент вчера на АМ «Тракия».

Произшествието настъпило около 14 часа, на бензиностанция в района на 154-ти километър, посока София. Лек автомобил «ДЕУ» с македонска регистрация се движил с несъобразена скорост спрямо атмосферните условия и поради загуба на контрол колата се блъснала в ценова мачта на входа на бензиностанцията.

Пътници от колата - 10-годишно момиченце и две момчета, на 7 и 9 години, са прегледани в болница и освободени за домашно лечение.

Няма данни за употреба на алкохол от страна на 34-годишния шофьор. Катастрофата е отработена по административен ред.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари