Непълнолетни убиха с кол малко куче във Врачанско

0
Децата, замесени в убийството на кучето, са на възраст около 15 години
Децата, замесени в убийството на кучето, са на възраст около 15 години

Децата, замесени в убийството на кучето, са на възраст около 15 години

В клип, изпратен до NOVA, се вижда как непълнолетни пребиват с дървен кол малко куче в покрайнините на малко населено място до Бяла Слатина. По етични съображения няма да ви покажем кадрите поради тяхната жестокост. В деянието са замесени три деца от село Попица.

„Скандализира хладнокръвието, с което се извършва убийство над малко бебе кученце с дървен прът. Това убийство се заснема от други съучастници. Говорим за умисъл - извършва се извън населеното място”, коментира природозащитникът Пламенка Калинкина.

По думите ѝ увереността, с която е осъществено убийството на животното, говори, че подобно престъпление е извършвано и преди. „Тук няма колебание. Убива кучето с настървеност, ярост и увереност”, смята Калинкина.

Заместник-районният прокурор на Враца Емилиян Костов обяви, че има данни за извършителите на престъплението. „В село Попица е проявена жестокост към куче, причинена е смъртта му по особено мъчителен начин”, посочи той.

Той уточни, че децата, замесени в убийството на кучето, са на възраст около 15 години. „Винаги е поправимо, но трябва да се работи с психолог”, заяви Костов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    4
    Вбесен
    Цигански изчадия! Биологичен отпадък! До кога ще ги търпим? До кога ще им плащаме социалните помощи? А ТРЯБВАЛО да ги *социализираме*, майка им да еба, мръсна, лилава!
  • -2
    3
    Драганова
    Как искате да се самосезира прокуратурата, след като нейният началник Гешев е по-зает с това да иска имунитета на Радослав Василев от ПП, задето бил "заплашвал" оная случайната и невменяемата депутатка от Долна Митрополия, близкан приятелка на Слави Трифовнов? Явно е, че Гешев за пореден път е маша в ръцете на мафията ГЕРБ-Има такъв народ с цел да ги защити и да отклони общественото внимание.
  • 15
    2
    Има ли Прокуратура и Съд или...
    А дали извършителите не са ЦИГАНИ ? Днес са убили куче утре човек. Кервана си върви,а кучетата си лаят пък Прокуратурата и Съда ще се самосезират ли или ще се направят, че нищо не е станало? Питам, защото деянието представлява престъпление независимо, че извършителите са непълнолетни, но все пак подлежат на наказание.
  • 16
    1
    Гост
    Тъмнокожи получовеци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари