Третокласници от ОУ „Олимпи Панов“ готвиха заедно с Теди Кацарова

0

Онлайн урокът по здравословно хранене заедно с певицата Теди Кацарова приключи с приготвянето на течен шоколад

Поп певицата Теди Кацарова проведе онлайн открит урок по здравословно хранене с третокласници от русенското ОУ „Олимпи Панов“. Инициативата е на директора на училището Вергилия Грънчарова и класния ръководител на 3а клас Даниела Лазарова, които се включиха активно в урока.

Той започна с рефрена на песента „Зеленчуци, който не яде“. Теди Кацарова е изявен почитател на спорта и здравословния начин на живот. Певицата сподели с децата, че закуската е най-важното хранене за деня, и обогати знанията им със забавна образователна викторина.

По време на вдъхновяващата среща децата приготвиха здравословен шоколад с мед, авокадо, лешници, ванилия и какао. Всички опитаха и харесаха крайния резултат, в който има над 20 витамини и минерали. Децата получиха домашно – да приготвят шоколада вкъщи за мама и татко. И обещаха на популярната певица да спортуват активно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Въпрос
    Няма ли компетентни диетолози, които да обясняват на децата, а се използват певци (???!!!). Това признак на неглижиране на тази тема ли е или на изпростяване от страна на организаторите?
  • 0
    3
    плюс-минус
    А децата са големи сладурчета!
  • 4
    2
    Ученик
    Като погледнеш телосложението на директорката Грънчарова и на учителката на снимката, приличащи на "прима балерини", те са направо за корицата на списание за здравословно хранене и за балетно изкуство.
  • 0
    1
    daskal
    Тази снимка на Теди, с отворената уста и лъжичката... Прекрасна! Поздравления за общинския снимач! Фотото става за корица на порно списание.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари