Трета съдийска тесла чака „Лудогорец"

0
Задава се нова сеч в мача с „Базел", говори се из коридорите на БФС
Задава се нова сеч в мача с „Базел", говори се из коридорите на БФС

Трета съдийска тесла чака „Лудогорец" в Шампионската лига! Това гласи последната мълва за ужас на разградци в навечерието на двубоя с „Базел", трети от груповата фаза на турнира. УЕФА е подсигурила удобен рефер за швейцарците. Германецът с турски произход Дениз Айкетин ще реже главата на „Лудогорец", ако се наложи. Точно както в предишните два мача с „Ливърпул" (1:2) и „Реал" (Мадрид) (1:2). На „Анфийлд" спорна дузпа лиши разградци от сензационно равенство, а срещу испанския колос насред София бяха буквално ограбени. Сега се задава нова сеч в мача с „Базел", говори се из коридорите на БФС.

Лудогорец" ще се пробва да спечели първите си точки в лигата, но едва ли някой ще му позволи, съмняват се във футболните среди у нас. Според мълвата швейцарците са наплашени от „Лудогорец", тъй като фаворитите в групата „Реал" и „Ливърпул" браха много ядове срещу смелата команда на Георги Дерменджиев. „Базел" държи на всяка цена да бие два пъти нашите, след като удари англичаните на свой терен, и така ще има голям шанс да прескочи групата. За да не се допусне гаф при гостуването в София, е ангажиран реферът Дениз Айкетин, който ще удари рамо на швейцарците при нужда.

„Видяхте, че в Европа не ни броят за живи. И в предните два мача в Шампионската лига „Лудогорец" беше ощетен. В Разград си го казаха, че няма как да се мерят с лобито на големите. Въобще не очаквайте нещо друго освен нова секира", заяви пред „Всеки ден" източник от БФС, който е наясно със схемите в турнирите на УЕФА.

Още повече че „Базел" е шампионът на Швейцария, където пък е централата на европейската футболна федерация. Служителите от Нион винаги са се грижели отборите от страната им да са добре обслужвани от реферите в международни мачове. Сега са подсигурили помощ и за двубоя с „Лудогорец" утре вечер на националния стадион „Васил Левски".

По някаква случайност пък самият отбор на „Базел" пристигна в София заедно с рефера Айкетин. Разбра се обаче, че съдията не е бил в самолета на гостуващия отбор, въпреки че пътувал именно от Швейцария. Двата самолета - от Цюрих и Базел, кацнали на летището с разлика от 10 минути. Реферът Айкетин се е засякъл с футболистите на „Базел" на терминала при лентите за багаж.

Букмейкърите:
Няма фаворит, завързан мач

Люта битка между „Лудогорец" и „Базел" прогнозират букмейкърите за утрешния двубой от Шампионската лига. Според повечето заложни къщи фаворит в мача няма, като ставките за двата тима са почти равни. „Еврофутбол" дава коефициент за победа на разградци - 2.65, а за гостите от Швейцария - 2.60.

Равенството е оценено със ставка 3.00. „Еврофутбол" определи за фаворит за първи голмайстор бразилеца Марселиньо от „Лудогорец" с 5.00, а с 5.50 са трима футболисти - Жуниор Кишада от домакините и Джовани Сио и Брийл Емболо от гостите.

„Спортингбет" дава леко предимство на „Базел", но също очаква завързан мач. Коефициентът за победа на швейцарците е 2.55, докато за българския шампион е 2.80, а равният е със ставка 3.15.

 

Вероятни състави

„Лудогорец" - „Базел"
Съдия Дениз Айкетин, стадион „Васил Левски",
от 21,45 часа, пряко по bTV Action

„Лудогорец": Стоянов, Кайсара, Моци, Ал. Александров, Минев, Дяков, Ешпиньо, М. Александров, Марселиньо, Мисиджан, Безяк
Треньор Георги Дерменджиев

„Базел": Валчик, Деген, Сухи, Айети, Алийи, Джака, Фрай, Гаши, Диас, Дие, Сио
Треньор Пауло Соуса

 

 

 

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари