Това е топката, с която Лудогорец ще играе в Шампионска лига

1
Топката има нов дизайн включващ откровения какво означава победата за играчите
Топката има нов дизайн включващ откровения какво означава победата за играчите

В четвъртък бе представена официалната футболна топка за груповата фаза на сезон 2016-2017 за Шампионската лига на УЕФА.

Именно с нея ще играе и "Лудаогорец" минимум в 6 мача от груповата фаза. Жребия pd kes се тегли по-късно вечерта. Топката, която ще определи победителите в най-престижния турнир в клубния футбол, има поразителен нов дизайн, включващ откровения какво означава победата за играчите, пише 24 часа.

Написаните на ръка послания са на някои от най-добрите футболисти. Между тях са Месут Йозил, Тони Кроос, Хамес Родригес и Гарет Бейл, всички споделящи как са постигнали своите успехи.

„Играй си играта, аз играя моята“, казва Йозил, Тони Крос споделя, че „Да контролираш играта е всичко“. Мотото на Хамес Родригес е “La creatividad gana”, значещо „Творчеството побеждава“, докато за Бейл е най-важно „Да бъдеш по-бърз от куршум“.

Дизайнът на топката е вдъхновен на логото на Шампионската лига на УЕФА и има бели панели обградени от зелени звезди. Елементите с форма на звезда имат външно покритие, еднакво с това на всички официални топки на Шампионската лига на УЕФА, осигуряващо гладка повърхност за оптимален контрол в различни ситуации.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари