Тръшкаме бандити с люта чушка!

1
Лютив спрей, който тръшка до трима бандити, е последният хит при средствата за самозащита, продавани у нас
Лютив спрей, който тръшка до трима бандити, е последният хит при средствата за самозащита, продавани у нас

Лютив спрей, който тръшка до трима бандити, е последният хит при средствата за самозащита, продавани у нас.

Оръжейните магазини в столицата предлагат богат избор от подобни продукти, които при това не са скъпи. Особено търсени в момента са спрейовете, телескопичните палки и газовите пистолети.По мнението на експерти най-ефикасното средство е американският спрей "Сейбър", пише "Телеграф".

"С него без проблем може да неутрализирате от един до трима нападатели ", обяснява Стоян Пальов, управител на VIP оръжейни комплекси на столични булевард "Г.М.Димитров".Според Пальов това е най-доброто средство да се браним на улицата, което се предлага на пазара.Флакончетата са одобрени да се ползват от полицията.

"Сейбър" е 100 % извлек от естествен продукт - кайенска лютива чушка , която не действа върху дихателните пътища, а върху кожата. Това означава ,че не може да нанесе вреди върху здравето или пък да застраши живота на този, срещу когото е употребен спреят. Когато ви напръскат, имате чувството,че сте залети с вряла вода и инстинктивно затваряте очи. Така нападателят нищо не вижда и е безпомощен. Започва да да действа до 7 секунди след употреба, а продължителността е до 40-60 минути. Време, напълно достатъчно да си плюете на петите, за да се отдалечите и да избягате на безопасно разстояние.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари