Това е позор за хората, облекли полицейски униформи!

1
Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в "Демократична" България и на Конституцията!
Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в "Демократична" България и на Конституцията!

В моя дом, моята крепост, нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание, за да ме закарат в местната полиция без обяснения!

В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов... Това било "преференция"!

Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука - наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото.

Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в "Демократична" България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е българската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?

полк.инж. Кирил Стаменов - не ме е страх от никого - имунизиран съм срещу страх още като млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и неговите подлоги от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда ! Точка!

Кирил Стаменов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари