Топъл петък, след което идва застудяване

1
Времето през деня ще предимно слънчево с разкъсана висока облачност
Времето през деня ще предимно слънчево с разкъсана висока облачност

В нощта срещу петък над по-голямата част от страната ще остане ясно. Отново в сутрешните часове в низините и по поречията ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, но до обяд те ще се разсеят

Минималните температури ще бъдат между 0° и 6°, малко по-високи - около 10° - по морския бряг, прогнозира Meteo Balkans

Времето през деня ще предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще останат без промяна спрямо вчера – до 18° и 23°.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава, но валежи не се очакват. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 15 - 17°, на 2000 метра - около 8 - 9°.

Над Черноморието ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен западен вятър, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от юг. В  сутрешните часове очакваме намелена видимост, но мъглите бързо ще се разсеят. Максимални температури между ще се повишат и ще са между 19° и 22°. Температурата на морската вода ще е 15 - 16°С.

Времето на Балканите 

Очакваме влошаване на времето над страните от Западните Балкани. Късно следобед валежи от дъжд ще обхванат част от Босна и Херцеговина и Хърватска, а до вечерта и  Северна Сърбия. Температурите постепенно ще се понижават.

Над останалата част от полуострова времето ще се задържи слънчево и подходящо за туризъм. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари