Тодор Тагарев: Много хора в България са загрижени за сигурността на Русия

1
Има предпоставки в инциденти в Черно море
Има предпоставки в инциденти в Черно море Снимка: БГНЕС / Архив

Има предпоставки в инциденти в Черно море

Има предпоставки в инциденти в Черно море, но за инцидент не е достигало информация до мен. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев пред журналисти.

"Руски военни кораби продължават да шетат из нашата икономическа зона. Предприемат провокативни силови действия срещу цивилни кораби, знаете, че имаше бординг срещу търговски кораби. Всичко това носи рискове за нашата сигурност. Все още стои обявата за военно учение, но няма учение. Привидно правейки учение, те се опитват да блокират износа на украинско зърно, това вреди и на нашите икономически интереси", посочи той.

На въпрос на критиките на президента Румен Радев за решението на парламента България да изпрати неизправни ракети C-300 на Украйна, Тагарев заяви:

"Има много хора в България, които са загрижени за сигурността на Русия. Аз мисля, че трябва да бъдем загрижени преди всичко за собствена сигурност. Отчасти гарантираме нашата сигурност, като помагаме на Украйна да защити цивилни убийства на граждани, на цивилна инфраструктура от Русия, която непрекъснато използва дронове и балистични ракети, за да убива граждани", заяви още министърът на отбраната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    13
    ППДБ
    ПродажниПредателиБезбожниБоклуци
  • 1
    12
    93092854570
    Държавен предател.
  • 4
    11
    Яков Леви
    Тоя ми беше противен и преди да стане "министър"...
  • 4
    10
    dgd
    Путко, ти я кажи кога ще сложим Турция на колене за да спази ангорския договор.
  • 2
    9
    dgd
    Много путки в България са загрижени за сигурността на Украйна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари