Тодор Тагарев честити рождения ден на украинския министър на отбраната

1
Пожела му да отпразнува следващия в свободна и бързо възстановяваща се Украйна
Пожела му да отпразнува следващия в свободна и бързо възстановяваща се Украйна Снимка: БГНЕС

Пожела му да отпразнува следващия в свободна и бързо възстановяваща се Украйна

Българският министър на отбраната Тодор Тагарев е честитил рождения ден на своя украински колега Олексий Резников, като му е пожелал следващия да отпразнува в „свободна и бързо възстановяваща се Украйна“. Това съобщиха от Министерството на отбраната в своя официален Туитър профил.

БТА припомня, че на 15 юни т.г., в рамките на провалата се в Брюксел среща на министрите на отбраната на НАТО, Тодор Тагарев и Олексий Резников проведоха кратка среща.

Правителството ще продължи да осигурява подкрепа за Украйна колкото е необходимо, увери Тагарев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    12
    русофил в западна европа
    по душа съм русофил, ама ям еврогейския хляб, че в расия и неграмотните афганистанци не щат да ходят
  • 5
    11
    toto
    То името на тоз боклук казва всичко - МАГАРЕВ
  • 5
    10
    магарев
    Половин България залята и наводнена, а на тоз грозен, плешив и глупав сдухан чиновник магарев само украйна му е в тъпата уста! Тоз боклук, защо не прати армията да помага на наводнените населени места и на бедстващото българско население?! МАГАРЕВ МАХАЙ СЕ! МАХАЙ СЕ! МАХАЙ СЕ ПРОДАЖЕН БОКЛУК ТАКЪВ! МАРШ В УКРАЙНА ДЪРТО М А Г А Р Е ТАКОВА!
  • -6
    9
    С.Т.
    Русе бил зле. Русе отивал на залез ! С тези русофилски боклуци ,кой в Европа ще ти обърне внимание . Ами никой ! Айде в Сибир и ТОЛКОВА ! До няколко години -Тутраканска област !
  • 8
    8
    Димов
    Дядото явно е забравил,че главнокомандващия българската армия,президента на България има днес юбилей,навършва 60-ет години.Назначаването на този амортизиран човек на важния за държавата пост,беше продиктувано от "умният",който ще се окаже злопаметен,качество което ще му създаде много тежки проблеми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари