БСП: Когато и да си тръгне Тодор Тагарев, винаги е късно

2
​Тодор Тагарев се държа през цялото време като министър на отбраната на Украйна, не на България
​Тодор Тагарев се държа през цялото време като министър на отбраната на Украйна, не на България Снимка: БТА / Архив

​Тодор Тагарев се държа през цялото време като министър на отбраната на Украйна, не на България

"Тодор Тагарев, когато и да си тръгне, винаги е късно", каза пред журналисти в парламента Борислав Гуцанов от „БСП за България“ в коментар за твърдения, че в рамките на преговорите „Продължаваме промяната – Демократична България“ може би ще се откажат от Тагарев като министър.

„Той се държа през цялото време като министър на отбраната на Украйна, не на България. Но ние се надяваме, че въобще няма да има кабинет, защото този кабинет е опасен за България, а Тагарев е по-малкият проблем, но дано поне това да стане“, коментира Гуцанов.

Припомняме, че на 9 март започнаха преговорите между ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Българин
    Естествено,че ДеБилни третополови джендърчета като мен ще тролят за Тагаренко, който е най жалкото, надупено и продажно мекере, което някога е било министър в България. Трябва да събера пари за смяна на пола и после да се омъжа в Гърция, в краен случай някой загорял мигрант да ме вземе...Слава Кокаина!
  • -5
    4
    плюс-минус
    Народ съд, смъртна присъда и разстрел за националните предатели и аnтибългари Простото Киро, Гейчо Кокорчо, Лайнар Тагаренко и целите им антибългарски проеврогейски нещастници! Скоро! АМИН!!!
  • -10
    3
    плюс-минус
    Народ съд, смъртна присъда и разстрел за националните предатели и аnтибългари Сланинова, Косю Тънкопишкоф и целите им антибългарски прорушлямистки нещастници! Скоро! АМИН!!!
  • 15
    2
    Мечтател
    А нещо за Народ съд, смъртна присъда и разстрел?
  • -18
    1
    Българин
    Естествено, че тъпите и злобни кумундели няма да искат този най-успешен, интелигентен и способен министър да продължи със святото си дело да подкрепя нашите украински братя! Те искат дестабилизация на България е да се дупят на тероруZZ-НАЦИтата гнусни окупаторски! Срам за България! Да видим сега дали герберастите начело с кухоглавата банкянска Тиква дали ще предаде Родината и ще иска Тагарев да бъде сменен! Като си го знаем какъв е безмозъчен БОКЛУК нищо чудно! Слава Украина!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари