Тодор Тагарев: България подготвя нов транш помощ за Украйна

0
Като обем ще бъде дадено горе-долу същото количество помощ както предния път, поясни министърът на отбраната
Като обем ще бъде дадено горе-долу същото количество помощ както предния път, поясни министърът на отбраната Снимка: Агенция "Фокус"

Като обем ще бъде дадено горе-долу същото количество помощ както предния път, поясни министърът на отбраната

България подготвя нов транш помощ за Украйна, тя е такава според техните потребности, нашите възможности, и така, както е решило НС на 9 декември”. Това заяви министърът на отбраната Тодор Тагарев, предаде репортер на БГНЕС.

Като обем ще бъде дадено горе-долу същото количество помощ както предния път”, каза още министърът. “Ние вадим от складовете неща, които са в годно състояние, имат още ресурс, но да кажем 30-40 и повече годишнини, и там със стойността въпросът винаги е какво точно имаме предвид и как се изчислява тази стойност”, обясни Тагарев и поясни, че не се дискутират към този момент предоставяне на основни бойни платформи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    12
    Ели
    Некадърни български създания, а и неспособни да се научАт на нещо качествено да възприемат поради некадърността си, това е, омагьосан кръг, няма спасение, само смъртта ще ги избави от този ад.....
  • 6
    11
    Русенец
    Алоо Тодореее педераст недоебан що не пратиш семейството си на фронта бе боклук смачкан????? Ай взимай пучката и дърпай смачканяк !!!!
  • 10
    10
    Балканеца
    България нещо не подготвя, вие подготвяте. Ще давате, разбира се, държавното, общото. Щото от себе си копче няма да пратите. Големи сте евроатлантици, само да не бърка във вашия джоб.
  • 6
    9
    Ванка с разпран гъз от танка
    А ти бе хохло недоебана кво цвилиш! Явно руснак яко е шибал майка ти хохленска боклук! Що не си на фронта бе мишкар!
  • -40
    8
    До 6
    Копейкин,изнервен си нещо напоследък,да не би да отзовават Микрофонова?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари