ТИР влачи кола край Враца, има ранен човек

0

Катастрофа е станала на международния път Е-79 между Враца и Монтана, информира BulNews.

ТИР с бългаска регистрация е влачил лек автомобил в района на „Караванките“ близо до село Бели Извор. На същото място преди 3 дни отново имаше тежка катастрофа между тежкотоварен камион и две леки коли, при която загина 33-годишен мъж от Враца.

Причината за днешния инцидент е в разсеяна шофьорка, която е излязла от паркинга на заведението, без да се огледа и е била пометена от ТИР-а. Водачът на камиона разказа, че пътува към Лом и когато наближил „Караванките“ видял внезапно излизащия на пътя „Фолксваген“ със смолянска регистрация, но не успял да спре.

Последвал удар, след който автомобилът е с напълно размазана задна част. На предната дясна седалка се е возил мъж, който е закаран от пристигналата линейка в спешния център, тъй като не се чувствал добре.  Шофьорката, която е на видима възраст около 50 години е невредима и в момента организира вдигането на автомобила.

Трафикът в района на катастрофата се регулира от пътна полиция и макар и трудно, се осъществява между спрелите на пътя участници в инцидента. Очаква се през следващия един час минаването от Враца към Монтана и обратно да бъде затруднено.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари