Тежка катастрофа на път E-79

1
Четирима души са приети в болница
Четирима души са приети в болница Видео: bTV

Колата, която е причинила катастрофата, е избягала от местопроизшествието

Тежка катастрофа на международния път Е-79. Тя е станала край Ребърково.

Пътят изцяло е затворен за движение. Колата, която е причинила катастрофата, е избягала от местопроизшествието, информира bTV.

Тя е изпреварвала колона в посока София в резултат, идващият от столицата автомобил не е имало какво да направи и е забил спирачка, поднесъл е от мокрия път и влиза между мантинелата и ТИР.

Петима души са били в колата. Шофьорът не е пострадал, но четиримата му спътници са настанени в болница. Има и такива в тежко състояние.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари