Челен удар на път Е-79

0

Врачански „Мерцедес“ се заби в ТИР между Мездра и Ботевград

Поредната тежка катастрофа е станала преди минути на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград.

Инцидентът е на едни от острите завои, направени заради изграждането на новия скоростен път, съобщи агенция BulNews.

Софийски ТИР е пътувал в посока Ботевград, когато в него челно се забил врачански „Мерцедес“. По първоначални данни леката кола се е движела с висока скорост и не е успяла да влезе в завоя, след което се ударила челно в камиона. Щетите по автомобила са сериозни, което е знак, че сблъсъкът е бил тежък.

На този етап няма информация за здравословното състояние на шофьора.

Пътният инцидент създава сериозни пречки пред нормалния трафик в почивния ден. Полицаи от Ботевград регулират минаването през участъка и затова периодично се образуват колони от чакащи. Пътуващите по този маршрут да се подготвят да чакат, за да преминат по скоростния път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари