Катастрофа с три ТИР-а затвори международния път Е-79

0

Заради инцидента край Ребърково са се образували километрични опашки от чакащи и в двете посоки

Катастрофа между 3 ТИР-а затвори международния път Е-79 между Мездра и Ботевград.

Пътният инцидент е станал преди минути край Ребърково, малко преди „Турския завой“, на дупката, която се намира в новия участък в посока Враца, съобщи репортер на агенция BulNews.

Пловдивски ТИР „Волво“ и бургаски „ДАФ“ пътували към „Дунав мост 2“, когато заради големия трап шофьорът на първия камион намалил рязко скоростта и в него се ударил бургаският. В това време в обратна посока се движил ТИР „МАН“ с хърватска регистрация, водачът на който не успял да избегне удара с останалите две машини и последвал тежък сблъсък между трите камиона.

Веднага след инцидента на мястото на катастрофата пристигнали линейка, пожарна и екип на полицията. За щастие вследствие на произшествието няма пострадали хора. В бургаския ТИР се е возила млада жена, която е прегледа на място от спешните медици, които са констатирали, че се е отървала с леки наранявания.

Заради инцидента са се образували километрични опашки от чакащи и в двете посоки. На разклона за Ребърково пътуващите за София се отклоняват през Искърското дефиле, а движещите се към Враца изчакват на място

По първоначална прогноза през следващите минимум два часа пътя ще е затворен.

Заради голямата дупка преди няколко месеца врачански зърновоз изхвърли гръцки ТИР, който падна в пропаст край пътя. Вече повече от 6 месеца трапът тормози шофьорите по международния път Е-79 и е цяло чудо, че все още заради нея не е станал пътен инцидент, който да вземе жертва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Алабализъм
    Xа, ха, ха, къде има дупки по нашите пътища, че и големи? Моля ви се, това е изопачено възприемане на действителността, демек илюзия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари