Тереза Тодорова участва в конкурса "Американ протеже"

1

На 15.06.2017 г., в Ню Йорк, в Карнеги Хол - една от най-красивите зали, побираща 3 хиляди седящи, се състоя Гала концерт за 10-годишнината от провеждането на конкурса „Американ протеже“.

Талантливата Тереза Тодорова беше поканена от организаторите да участва в този концерт, след като преди това два пъти печели награди - веднъж, като инструменталист в категория пиано и втори път, като вокалист в категория поп и джаз пеене.

В юбилейния концерт взеха участие общо 41 изпълнители от цял свят /Китай, Канада, Америка, Англия, Мексико, Тайланд, Филипини, Италия, Сингапур/, като повечето от участниците учат в едни от най-престижните музикални колежи и университети. Това са инструменталисти и вокалисти, които са получили награди през 2016 година. Тереза бе най-малка сред вокалистите.

Младата изпълнителка излезе на сцената заедно със своята преподавателка по пиано - Мая Тодорова, която й акомпанира  на пианото в изпълнението на песента „Алелуя“ от Ленърд Коен, пленявайки залата.

След края на концерта се състоя награждаването. Всеки изпълнител получи грамота и плакет, както и лично поздравление от Стивън Йонов, директор на „Американ протеже“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

В претъпканият автобус:
- Госпожо, хванете се за дръжката, че ще паднете...
- Ама аз съм се хванала.
- Е да, ама аз ще слизам...

Харесай Дунавмост във Фейсбук