Текето се превръща в русенския "Ориндж каунти"

9

Строят се своеобразни резиденции, прокарват се нови трасета на електропроводи, канализации, улици

Огромно количество бетон се е излял на склона на езерото в Николово в последните 6-7 месеца. Строителството продължава с бурни темпове, като наред с изграждането на самите постройки върви и прокарването на нови трасета на електропроводи, канализации, улици. Извършва се и укрепване на склона с подпорни стени. Строителството е законно, с всички надлежно издадени разрешителни, а зоната с имотите се очертава да се превърне в русенския "Ориндж Каунти", пише Русе Медиа.

Макар все още своеобразните резиденции да са в процес на изграждане, се знае, че единият от инвеститорите се занимава със земеделие и новият му дом ще има 20 спални.

Засега не е ясно дали след изграждането на комплекса той ще се превърне във вилно селище от затворен тип.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    33
    Спас
    Имат пари.... Угаждат си.
  • -1
    32
    СвръхАз
    Имаш крава - пиеш мляко. Нямаш крава - пушиш трава!
  • 2
    31
    хм
    Имяш крава, пиеш мляко, нямаш.крава....гледаш!
  • 6
    30
    Ангел
    В село Юпер един земеделец кара Ламборгини Урус! Да е жив и здрав, нищо лошо! Просто на фона и на сегашните протести на земеделците някак ...
  • 9
    29
    Елате в Селяндж Каунти
    Елате в селяндж каунти.Дали е на запад от Николово или на изток от Русе е все тая.Селяци и градски мързеляци и простаци в района,ври от тях.Доносници,цървуланци и полянци колко щеш.Сега на мода са фикитата.Да видим какви ще ги доизмацат.Картината на Русе е трагична и комична особенно като види човек кандидат депутатските листи и настанили се там местни герои от аслан до патладжан все булевардни герои от площада и глашатаи на тоя и оня топла кърпа за задника.Някой строителноремонтни и архитектурни решения просто смайват като се проследи творческата идея и решения от барок през рококо,ренесанс,ампир,сенцесион че до наши дни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари