Търсят тотомилионерът от Смядово, кметицата имала идея за 1 милион лева

0
Всевъзможни версии за спечелилия вървят из малкото градче
Всевъзможни версии за спечелилия вървят из малкото градче

Неизвестен засега късметлия от Смядово спечели джакпота от тото 2 зодиак в размер на над 4 202 066 лв.

Това е почти колкото годишния бюджет на малката община, която догодина ще харчи 4,5 млн. лв., каза кметицата Иванка Петрова/ГЕРБ/.

В понеделник по обяд през фейсбук кметицата честити на милионера и обяви "Аз, като кмет на общината го приемам като добра поличба за града ни в навечерието на Коледните празници. Който и да е той, ако има желание за благотворителност - да се обади, имаме една сграда, която искаме да я превърнем в дом за стари хора".

Пред "Труд" Петрова уточни, че имат проект за въпросната сграда, която ще глътне към милион. Всеки лев за малката община е важен, но кметицата с втори мандат смята, че ги чака сполука, защото само за месец това е трети случай на печалба в общината.

Първо кметски наместник спечелил 8000 лв., след това от националната лотария счетоводителка се сдобила с чисто нова кола.

Всевъзможни версии за спечелилия вървят из малкото градче. То е в еуфория още от снощи, а тази сутрин минувачите буквално един друг се питали "да не си ти късметлията". Очаква се залозите в единствения пункт на тотото да скочат драстично.

Източник: Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари