Таксиметровият шофьор в София е починал не от побой, а от масивен инфаркт

2
Според данни от аутопсията никоя от раните по тялото не е причина за смъртта на Христо Йорданов
Според данни от аутопсията никоя от раните по тялото не е причина за смъртта на Христо Йорданов

Според данни от аутопсията никоя от раните по тялото не е причина за смъртта на Христо Йорданов

Таксиметровият шофьор Христо Йорданов е починал не от побой, а от масивен инфаркт на миокарда. Това сочат предварителните заключения от аутопсията, пише Труд. Днес от Софийска градска прокуратура съобщиха, че очакват резултатите от съдебно-медицинската експертиза, назначена още в деня на инцидента – 8 октомври.

По тялото на шофьора Христо има охлузвания и други повърхностни рани, но никоя от тях не е станала причина за смъртта му. Рано е да се определи със сигурност точния час, когато е получен инфарктът. При всички случаи силното вълнение и приливана на адреналин покрай скандала и сбиването са допринесли да се ускори сърдечният проблем на мъжа.

Тепърва след официалното заключение от експертизата от прокуратурата трябва да решат дали да променят обвинението на задържания по случая Йосиф Иззе. Към момента е подведен под отговорност за нанасяне на смърт по непредпазливост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Рави Овадия
    Едно джувотно на демонокрацията по малко..
  • 14
    4
    Българан
    Къде е сега онова стадо, дето се събра оная вечер и блокираше улици, крещеше за мъст, ругаеше, псуваше и заплашваше? Мир на праха на човека, но явно е имал здравословни проблеми!А и доколкото се подразбира, той, освен че е нарушил Правилника, пръв е налетял на бой!Какво ще кажат сега брат'чедите, дето бяха готови на гражданска война?
  • 23
    3
    БЪЛГАРИН
    Има ли тефтери мазния мангал.Защо не казват кой му прави чадър на мангала.Но нали е гласоподавател,голямо риване пада.
  • 33
    2
    LOL
    Каквото е търсил - намерил го е. Мангала мазен скочил на бой срещу момчетата които са му направили забележка. Скочил, че и брат си викнал да помага. Свидетели казват, че мангала (бакшиш) е започнал пръв и е раздавал юмруци в лицата на реалните потърпевши. Обаче от много дрога и алкохол сърцето му не издържало...даже не е успял да си изяде боя гадния мазен мангал.
  • 40
    1
    Пфууууу!
    Баси гнусния циганин!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари