Таксиметровата компания To4nite обяви нови тарифи

4
Промяната на цените е продиктувана от нарасналите разходи за амортизация и обновяване на автомобилния парк, както и цената на труда на водачите
Промяната на цените е продиктувана от нарасналите разходи за амортизация и обновяване на автомобилния парк, както и цената на труда на водачите Снимка: Dunavmost

Промяната на цените е продиктувана от нарасналите разходи за амортизация и обновяване на автомобилния парк, както и цената на труда на водачите

Таксиметровата компания за превоз на пътници в Русе To4nite обяви нови тарифи.

От днес, 05.03.2024 г., влиза в сила актуализация на цените, съобщиха от компанията.

Дневна тарифа валидна от 06:00 ч до 22:00 ч:

Първоначална такса: 2,99 лв.

Цена за 1 км пробег: 1,20 лв/км

Цена за престой: 0,35 лв/мин.

Нощна тарифа валидна от 22:00 ч до 06:00 ч:

Първоначална такса: 3,29 лв.

Цена за 1 км пробег: 1,50 лв/км

Цена за престой: 0,40 лв/мин.

"Настоящата промяна е продиктувана от нарасналите разходи за амортизация и обновяване на автомобилния парк, както и цената на труда на водачите. Принудени сме да актуализираме цените си, с цел запазване на пазарно присъствие.

Посочените по-горе цени за таксиметров превоз са изключително конкурентни, съобразени изцяло с пазарната обстановка в града.

Компанията разполага с над 250 изправни таксиметрови автомобила и може да поеме нужния обем от работа, както и да отговори на нуждите на гражданите.

Надяваме се да бъде проявено уважение към нашия труд, усърдност и положително отношение към вашето обслужване", пишат от фирмата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    18
    Драганова до Иван и Такси
    Вие не сте излезли да работите, а да прецаквате хората и да печелите незаслужено на тях гръб. Такси за какво се полза най-много, а? За превоз на багаж, нещо тежко, обемно, неудобно и вие точно оттам гледате да си докарате допълнителни парички, само че така не може и не бива, щото има прокурор и съд, пък има и шило за гумите и одраскване на седалки и боя. ..Туй още или отменете тая порочна практика, или ще бъдете с отнет лиценз и тогава ще си търсите друга работа, ама истинска, а не такава тарикатско-мошеническа!
  • 2
    17
    Въпрос
    Когато тая скапана община разполагаща с огромен бюджет ще пусне нощен градски транспорт както е в другите големи градове и няма да зависим от бакшишите? Ало, Пенчо, извади си главата от задника!!! Имаш цял отдел автотранспорт!!!
  • -2
    16
    Иван до драганова
    При дъжд таксито не е танк а за други товари има товарни таксита
  • -1
    15
    Спокоен
    Честно казано аз бакшиш-милионер не съм виждал. Но държавни и общински служители има. В края на краищата, който му се ползва такси, да си го ползва. Не като при Топлофикацията - ползваш, неползваш плащаш.
  • 13
    14
    само не разбрах,
    тая първоначална такса от 3,29 защо е?!? Аз плащам да ме превозят от т.А до т.Б, такса престой също е измислена, всички съвременни автомобили имат система „старт-стоп“, системата е внедрена поне отпреди 10 години, да си подновят старите таралясници, да не говорим, че по-големия процент таксита са на газ, а тарифите за пробега им са смятани на цената на бензина!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари