Така говори Борисов: Да им завра чекмеджета, лъжи, компромати ... в задния двор

8
Този човек, който има речник на стар каруцар, не бива да припарва повече до властта
Този човек, който има речник на стар каруцар, не бива да припарва повече до властта

"Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра ... чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор"

Тези думи не са на някой черноработник или тираджия, чакащ на опашка, а на Бойко Борисов, премиер на Република България. Каза ги докато обясняваше как смята да остане на власт и да управлява непослушния народ, който си позволи да гласува и за други, освен за Негово премиершество. Че е ядосан от ситуацията е повече от очевидно. Но още по-очевидно става и за всички в тази държава, които все още имат разсъдък, че този човек, който има речник на стар каруцар, не бива да припарва повече до властта. 

Недопустимо е, опасно е и срамно подобен примат да стои начело на България. Как ще погледнем децата си в очите? Ами внуците? Как ще обясним, че сме допуснали този човек по "стечение на обстоятелствата" да определя историческото развитие на нацията ни?

Срам ме е -  е меко казано. Ужасява ме подобна перспектива! 

Сега искам да попитам онези, които гласуват за него. Тези от администрациите, службиците, обръчите от фирми - Хора, вас не ви ли е срам?! 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук