Емил Джасим: Корупцията на Борисов не е недоказана, а е неразследвана

2
Понеже знам, че герберите непрестанно обясняват, че корупцията на Борисов не в доказана, трябва да припомня, че няма как да е доказана, ако не е разследвана
Понеже знам, че герберите непрестанно обясняват, че корупцията на Борисов не в доказана, трябва да припомня, че няма как да е доказана, ако не е разследвана Снимка: Фейсбук

Бойко Борисов днес изпляскал още един бисер:

- Ше подкрепа̀ съдебната реформа, ако не е бухалка.

ПАХАХАХАХАХ, няма такъв жалкар!

В превод това изречение означава:

- Ще подкрепя съдебната реформа, ако не ми търсите никаква отговорност за корупцията, кюлчетата, Руски поток, откраднатите пари от магистралите и пътищата на България, къщата в Барселона, пълната енергийна зависимост от Русия и всичко друго, за което всички знаете.

И понеже знам, че герберите непрестанно обясняват, че корупцията на Борисов не в доказана, трябва да припомня, че няма как да е доказана, ако не е разследвана.

Та корупцията на Борисов не е недоказана, а е неразследвана.

Емил Джасим

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Ivan
    Ами разследвайте го този толуб и бандит!Или мафията си има държава в Бьлгария???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари