Ангел Гьозов: Теменужка Петкова удари в земята шефа си Борисов по наглост

1
Този висш герберски кадър, бивш министър на енергетиката, човека отговорен за изчезването на изключително важен документ като т. нар. 'Пътна карта' просто не мога да си обясня с какви очи излиза и критикува предишното управление
Този висш герберски кадър, бивш министър на енергетиката, човека отговорен за изчезването на изключително важен документ като т. нар. 'Пътна карта' просто не мога да си обясня с какви очи излиза и критикува предишното управление Снимка: БГНЕС / Архив

Теменужка Петкова днес удари в земята шефа си Борисов по наглост. Тва просто не е реално

Този висш герберски кадър, бивш министър на енергетиката, човека отговорен за изчезването на изключително важен документ като т. нар. 'Пътна карта' просто не мога да си обясня с какви очи излиза и критикува предишното управление че, забележете, било недопустимо да има грешки в документацията за гръцката връзка и че досега вече трябвало да тече азерски газ. Уау!

Всеки, който следи политическите процеси в страната от по-дълго време би трябвало да бъде изключително възмутен от тези думи на Петкова. ГЕРБ имаха 12 години на разположение да направят този, сега оказващ се от изключително критично значение за енергийната независимост на България проект и вместо това, не само че всячески правеха опит за забавянето му, но и построиха за норматив време Руски поток на Путин, който всъщност му развърза ръцете да започне планиране на войната. Абсолютна наглост

А, и кво се оказа, то имало танкери с газ. Нали ги нямаше преди два дни? О да, понеже сме реваншисти и злобеем щото ония западните к@п...лета почнаха да резват едно по едно отровните пипалца на влияние на любимата ни Раша...как, естествено, че трябваше да всеем смут. Теменужке, ако съм като теб не само че ще си натискам парцалите, ами всеки ден ще споменавам Господ и особено неговия подчинен Гешев със здраве, че все още дишам свободния въздух.

Ангел Гьозов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Колко странен човек
    си ? Как с какви очми излиза ? Тя е силно изнервена, защото казва така: ЗАЩО МИ ВЗЕМАТЕ СИРЕНЦЕТО . Сиренцето , сиренцето им вземат. Да не мислите , че страдат за това , че не могат да направят живота на българитге по-нормален. Нищо подобно. Сиренцето , чекмеджето , журналистиката от СЕВДА студио .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари