Свилен Максимов: Не искам да се срещам със Северин

1
Тотално ми е безразличен
Тотално ми е безразличен Снимка: Юлия Лазарова, Дневник

"Виктория обичаше да побеждава. Когато видеше несправедливост, в нея имаше желание за борба. Това обичаше да прави тя - да се справя с малки и големи несправедливости. Всички сме длъжни да запазим този стремеж." 

Това каза Свилен Максимов - бивш съпруг на убитата в Русе журналистка Виктория Маринова, предава bTV.

Моите адмирации към хората, които решиха да се включат в концерта за Виктория. Посланието, което искаме да изпратим, е да спрем да мрънкаме, а да правим добри неща. Ние, българите, доста обичаме да се оплакваме. Поглеждам и моята лична драма, най-нормалната човешка реакция е да бъда гневен. В началото бях изпаднал в депресия, но си дадох сметка, че на лошото трябва да отговорим с добро, каза той.

Времето със сигурност лекува, но дали ще се излекуваме по-бързо или по-бавно зависи от добрите дела, които ще направим през това време. Ако се опитаме въпреки болката да се усмихнем, времето ще ни излекува по-бързо, коментира бившият съпруг на Виктория.

Той заяви също, че не изпитва необходимост да се изправи очи в очи срещу обвинения за убийството на журналистката Северин Красимиров и да го попита „Защо?”.

Аз знам защо. Какво да го питам този? Винаги когато стане въпрос за това, се опитвам да го игнорирам, да го забравя. Не искам да се срещам със Северин. Той е някакъв там. Тотално ми е безразличен. Предпочитам обаче и съм длъжен да се фокусирам върху доброто. Ще продължа всяко едно от делата на Виктория, каза Свилен Максимов.

Най-важното за мен преди беше да си гледам бизнеса. Освен нашата дъщеря София, бизнесът ми беше другото важно нещо. След случилото се имам по-друга цел - да стигнем до максимален брой хора и да ги променим към по-добро. За да се оправи тази държава, трябва целият народ да се превъзпита, коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари