Световната премиера на петия филм за Индиана Джоунс ще е в Кан

1
Кинофорумът в Кан ще отдаде почит на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера
Кинофорумът в Кан ще отдаде почит на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера Снимка: Lucasfilm Ltd.

Кинофорумът в Кан ще отдаде почит на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера

Световната премиера на петия филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс ще бъде на на 76-ото издание на кинофестивала в Кан, предадоха Асошиейтед прес и АФП, като цитираха организаторите на събитието, предаде БТА.

Продукцията се казва "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" ("Indiana Jones and the Dial of Destiny") и ще бъде показана на 18 май.

Кинофорумът също ще отдаде почит на 80-годишния Харисън Форд и филмовата му кариера.

Премиерата на "Индиана Джоунс 5", режисиран от Джеймс Манголд, ще бъде петнадесет години след тази на "Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп" от 2008 година. Четвъртият филм за приключенията на археолога, в чиято роля се превъплъщава Форд, също беше в Кан.

Филмът ще излезе в киносалоните в края на месец юни.

Това ще бъде вторият филм, който ще бъде представен за първи път в рамките на 76-ото издание на кинофестивала в Кан, който тази година ще започне на 16 май и ще продължи до 27 май. Цялата програма на кинофестивала в Кан предстои да бъде обявена на 13 април.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари