Стефан Янев: Я, още един министър с лично мнение!

4
А дали ще бъде поискана и неговата оставка?!
А дали ще бъде поискана и неговата оставка?!

А дали ще бъде поискана и неговата оставка?!

Няколко седмици по-рано бившият министър на отбраната беше освободен от поста именно заради личното си твърдение, че конфликтът между Русия и Украйна е "военна операция"

Бившият министър на отбраната Стефан Янев отправи въпрос чрез профила си във Facebook дали ще бъде поискана оставката на финансовия министър Асен Василев.

Публикацията на Янев идва след интервю на Василев за bTV, в което вицепремиерът споделя "личното мнение", че България трябва да изпрати боеприпаси на Украйна, но мнението на правителството не съвпада с неговото.

"Я, още един министър с лично мнение! А дали ще бъде поискана и неговата оставка?!", пише бившият военен министър, прикачвайки линк към интервюто на Василев.

Няколко седмици по-рано Стефан Янев беше освободен от поста именно заради личното си твърдение, че конфликтът между Русия и Украйна не е война, а военна операция.

"Никой министър няма право на собствена външна политика, особено във Facebook. Никой министър не може да казва на правителството, че неговото оставане е функция на стабилността на правителството. Мой военен министър не може да използва думичката операция вместо думичката война", заяви премиерът Кирил Петков, съобщавайки, че ще поиска оставката на Янев.

От своя страна бившият военен министър му отвърна, че "не е ничий министър", а самият той е "обект на целенасочена политическа атака - грозна, несправедлива и подмолна".

Очаква се скоро Стефан Янев да създаде свой нов политически проект.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    Е, Асан не е ли "хората" ?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари