Стефан Янев на крака при Мая Манолова

0
Рано било да се каже дали ще създаде нова партия
Рано било да се каже дали ще създаде нова партия Снимка: БГНЕС

Рано било да се каже дали ще създаде нова партия 

Часове след като обяви готовността си да поеме "лидерството" на нов политически проект бившият министър на отбраната Стефан Янев отиде на среща с Мая Манолова, предаде репортер на БГНЕС.

На въпрос дали ще създаде нова партия, Янев отговори, че хората ще решат и е много рано да се каже. В същото време той подчерта, че България няма нужда от вождизъм.

Срещата се състоя в един от офисите на Манолова в центъра на столицата, уточнява репортерът на БГНЕС. Янев бе назначен като служебен премиер на два пъти от президента Румен Радев, а до миналата седмица бе министър в кабинета на Кирил Петков. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    45yh
    pri maq manolova ne trqbva li da e na kolene da q lije?
  • 1
    1
    Seka4
    Червените шпиони помияри се събират.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари